Voorspelling van de Bitcoin-contante prijs: BCH/USD Raakt $290 Daily High, Wat is de volgende?

Voorlopig is BCH/USD vooral in de handen van de stieren, omdat ze naar het $300 weerstandsniveau kijken.

BCH/USD Markt
Sleutel Niveaus:

Weerstandsniveaus: $310, $320, $330

Steunniveaus: $255, $245, $235
BCH/USD stieren verlengen de prijsactie boven de $285 omdat de munt op het moment van schrijven zweeft aan $286,75. Echter, de munt wordt gezien met de focus op de bullish momentum na een duurzame pauze boven de 9-daagse en 21-daagse voortschrijdende gemiddelden. Meer nog, heeft de munt meer dan 4.79% binnen 24 uren gewonnen aangezien het $265 steun als springende grond gebruikt om de opwaartse impuls te ontwikkelen, die nu tractie wint.

Waar is Bitcoin Cash (BCH) Going Next?

Aan de andere kant, als BCH/USD boven het 9-daagse en 21-daagse voortschrijdend gemiddelde blijft, kan de marktprijs waarschijnlijk een andere weerstand doorbreken op respectievelijk $300 en $305. Ondertussen toont de technische indicator aan dat de stieren klaar zijn voor actie, vooral wanneer de stijgende RSI (14) begint. Elke verdere stijgende beweging kan de weg vrijmaken voor de weerstandsniveaus van $310, $320 en 330.

Aan de andere kant, als de koers onder het voortschrijdend gemiddelde daalt, kan de markt gedwongen worden om ofwel een range-gebonden beweging te maken, ofwel een neerwaartse beweging te beginnen. Dit kan dienen als een grote klap voor het marktsentiment, aangezien traders dit kunnen interpreteren als een teken van onderliggende zwakte. De volgende beschikbare ondersteuning zou kunnen komen op $263, wat gevolgd zou kunnen worden door $255, $245 en $235 ondersteuningsniveaus.

Tegenover Crypto Trader is er één ding dat hier moet worden opgemerkt: de markt bereidt zich voor om de trend te veranderen aangezien de munt boven het 9-daags voortschrijdend gemiddelde blijft, een bullish breakout op korte termijn kan waarschijnlijk uitspelen omdat de technische indicator RSI (14) zich boven het gemiddelde op 46-niveau beweegt. Dit kan waarschijnlijk het potentiële weerstandsniveau vinden op 0,0250 BTC en hoger.

Als de kopers er echter niet in slagen de huidige marktprijs op 0,0241 BTC te houden, kan dit waarschijnlijk een neerwaartse beweging veroorzaken, maar terwijl het verder daalt, kan het muntstuk onder de ondergrens van het kanaal en op het steunniveau van 0,0220 BTC en lager komen te liggen.